Rüyada altın ve kuyumcu görmek

Rüyada altın ve kuyumcu görmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın ve kuyumcu gördüyseniz:

  • Baskılar karşısında ani tepkiler vermemelisiniz.

Rüyada kuyumcuda altın bozdurmak ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına delalettir.

Rüyada kuyumcudan altın çalmak çözüm yolları bulamayacağına, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kuyumcu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, işinin gücünün hep rast gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyumcudan altın bilezik almak çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, aradaki buzların eritileceğine yorulur.

Rüyada altın ve kuyumcu görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyumcu soymak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada kendini kuyumcu dükkanında görmek üzüntülerinin biteceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine inanılır.

Rüyada kuyumcuda çalışmak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments