Rüyada cennetten bahsetmek

Rüyada cennetten bahsetmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cennetten bahsetmek gördüyseniz:

  • Tam tersi, olayları daha da olumsuz hale getirebilir.

Rüyada cennetten bahsetmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalet eder.

Rüyada cinden bahsetmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birinden bahsetmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına işaret eder.

Rüyada yılandan bahsetmek rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evliyadan bahsetmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine rivayet eder.

Rüyada fareden bahsetmek sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine inanılır.

Rüyada evlilikten bahsetmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabıdan bahsetmek bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments