Rüyada altın toz görmek

Rüyada altın toz görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, karanlıkların aydınlanacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, karısı şile arasının çok iyi olacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın toz gördüyseniz:

  • Yardım alamasanız da istediğiniz birçok şeyi gerçekleştirebileceksiniz.

Rüyada altın tozu toplamak kötü halinden eser kalmayacağına, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Rüyada altın toz görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Rüyada yatağın altında toz görmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın tozu görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına yorulur.

Rüyada koltuk altında toz görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine delalet eder.

Rüyada halı altında toz görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine rivayet eder.

Rüyada toz altın görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine yorulur.

Rüyada toz altın bulmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments