Rüyada cennet elması yediğini görmek

Rüyada cennet elması yediğini görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine delalet eder.

Rüyada cennet elması yediğini gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir arkadaşınızdan sevimli bir haber alırsanız şaşırmayın.

Rüyada cennet elması yediğini görmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada cennet elması ağacı görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine delalet eder.

Rüyada cennet elması yemek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada cennet elması görmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine delalettir.

Rüyada cennet elması toplamak variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına inanılır.

Rüyada yer elması yediğini görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada cennet meyvesi yediğini görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elmas kaybetmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments