Rüyada altın takıldıgını görmek

Rüyada altın takıldıgını görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın takıldıgını gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi dile getirmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada birine altın takıldığını görmek keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendine altın bilezik takıldığını görmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, gelişim içine girileceğine delalet eder.

Rüyada düğünde altın takıldığını görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına işarettir.

Rüyada altın bilezik takıldığını görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına altın bilezik takıldığını görmek sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yarım altın takıldığını görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine tabir olunur.

Rüyada kendine altın takıldığını görmek sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada altın küpe takıldığını görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments