Rüyada kendine altın takıldığını görmek

Rüyada kendine altın takıldığını görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına, kötüyse düzeleceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine inanılır.

Rüyada kendine altın takıldığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için bazı fikirlerinizin revize edilmesi gerektiğinin farkına varabilir, çevrenizdeki kişilerle fikir alışverişinde bulunabilirsiniz.

Rüyada başkasına altın bilezik takıldığını görmek özgüveninin artacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın takıldıgını görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yarım altın takıldığını görmek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada başkasına altın takıldığını görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada altın kolye takıldığını görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın yüzük takıldığını görmek sorunlarının yakında biteceğine, geçim derdinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynuna altın takıldığını görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine delalet eder.

Rüyada üstüne altın takıldığını görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments