Rüyada cehenneme gittiğini görmek

Rüyada cehenneme gittiğini görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına delalettir.

Rüyada cehenneme gittiğini gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada ölüp cehenneme gittiğini görmek yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cehenneme girmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini cehennemde görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmek ve cehenneme girmek bir araya geleceğine, hastalıklara şifa bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada cehenneme atılmak sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına rivayet eder.

Rüyada cehennem ateşi görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işarettir.

Rüyada cehennemden birini kurtarmak insanlar tarafından tanınan biri olacağına, tövbelerinin allah katında karşılık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cehennem meleği görmek istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments