Rüyada çatılardan uçmak

Rüyada çatılardan uçmak kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada çatılardan uçmak gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler yapmanın veya belli düzenlemelerin ya da anlaşmaların zamanı geldiğini hissettiren olaylar yaşanabilir.

Rüyada çatılarda uçmak kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına işarettir.

Rüyada çatıdan uçmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına delalet eder.

Rüyada çatılardan uçmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine alamet eder.

Rüyada evin çatısı uçmak iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Rüyada çatıdan çatıya uçmak işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin çatısı uçmak canın derdine düşeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ev çatısı tamir etmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada çatı uçtuğunu görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, verilen sözlerin tutulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments