Rüyada çatı arası görmek

Rüyada çatı arası görmek kazancının tükenmeyeceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çatı arası gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemekten, değişiklikler yapmaktan veya yeni şeyler öneren kişilere kulak vermekten çekinmeyin.

Rüyada silahlı çatışma arasında kalmak mutluluğun günden güne daha da artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine rivayet eder.

Rüyada çatı arası görmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmek arasında zeytin görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kendi bildiğini okuyacağına yorulmaktadır.

Rüyada otların arasında yılan görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına delalettir.

Rüyada dişlerinin arasında açıldığını görmek kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada ekmek arası kıyma yemek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına delalet eder.

Rüyada ekmek arası köfte görmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kamyon arasında kalmak müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments