Rüyada canlı alabalık görmek

Rüyada canlı alabalık görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, yeni bir adım atılacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine alamet eder.

Rüyada canlı alabalık gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmek yerine sizi kamçılamasını sağlayın.

Rüyada canlı alabalık görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, bir süre bu duruma çare bulamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alabalık yakalamak parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada alabalık temizlemek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük alabalık yakalamak yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, ilim irfan öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada alabalık havuzu görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada derede alabalık tutmak sahip olduklarının da çoğalacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı alabalık görmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına alamet eder.

Rüyada alabalık sürüsü görmek sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments