Rüyada camdan düşen birini tutmak

Rüyada camdan düşen birini tutmak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, el üstünde tutulacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, inancından ödün vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada camdan düşen birini tutmak gördüyseniz:

  • Başkalarına baskı yapmamanızda fayda var.

Rüyada camdan düşen birini tutmak beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada birini camdan düşerken görmek çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin camdan düştüğünü görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada camdan düşeni görmek evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına inanılır.

Rüyada camdan düşen birini kurtarmak iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada kızının camdan düştüğünü görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, zor zamanların çok eskide kalacağına delalettir.

Rüyada camdan düşerken görmek bazı kişilerle fikir alışverişinde bulunarak yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalet eder.

Rüyada camdan düşen görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments