Rüyada cam vazo almak

Rüyada cam vazo almak refahının ve varlığının artacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam vazo almak gördüyseniz:

  • Ya da olmadığınız birisi gibi davranma eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada cam vazoda çiçek görmek gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına inanılır.

Rüyada cam vazo görmek hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine delalettir.

Rüyada cam vazo almak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta delalet eder.

Rüyada büyük cam vazo görmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camdan vazo görmek hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada cam vazolar görmek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, edilen tövbenin allah katında kabul edileceğine inanılır.

Rüyada mavi cam vazo görmek umutsuzluğa düşeceğine, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil cam vazo görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments