Rüyada çam sakızı toplamak

Rüyada çam sakızı toplamak üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine, borcunun çok olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada çam sakızı toplamak gördüyseniz:

  • Belli bir hedefinize ulaşmak için yeni bir strateji geliştirebilirsiniz.

Rüyada çam sakızı toplamak deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çam sakızı çiğnemek dirliğin bozulabileceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada çam sakızı yemek yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan çam fıstığı toplamak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çam kozalağı toplamak bir sebeple sıkıntılarının artacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerden çam fıstığı toplamak elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada bir paket sakız görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, para biriktirebileceğine alamet eder.

Rüyada sakız çiğneyen birini görmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tarkan

Rüyamda annem benim çiğnediğin çamsakızını istiyordu ben de o benim sana çiğnenmemiş vereceğim dedim