Rüyada burun koparmak

Rüyada burun koparmak yeni bir hayata merhaba denileceğine, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada burun koparmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz bazı şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kopmuş burun görmek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burunda siyah nokta görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada uzun burunlu birini görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burun yarası görmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada burun içinde kurt görmek kısa sürede başarısının artacağına, çok hayırlı adımların atılacağına delalettir.

Rüyada burun karıştırmak görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine işarettir.

Rüyada burunda delik görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada burundan petek çıkarmak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments