Rüyada burnundan yılan çıkarmak

Rüyada burnundan yılan çıkarmak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, dertlerin sona ereceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, saygı göreceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine inanılır.

Rüyada burnundan yılan çıkarmak gördüyseniz:

  • Taleplerde bulunan kişilerin taleplerini anında yerine getirme ya da karşı koyma eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada burnundan yılan çıkarmak bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada burnundan birşey çıkarmak kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine inanılır.

Rüyada burnundan kurt çıkarmak başarılarının her geçen gün artacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnundan irin çıkarmak sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına rivayet eder.

Rüyada burnunda sümük çıkarmak kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada burnundan petek çıkarmak unvan sahibi olacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun burnundan sümük çıkarmak başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan büyük sümük çıkarmak tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments