Rüyada burnundan kıl görmek

Rüyada burnundan kıl görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, ticaret ehli olacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada burnundan kıl gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir, yeni gruplara girebilir veya ekip çalışması gerektiren yeni işlerle uğraşmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada burnundan kıl çıktığını görmek akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, gitmediği yerlere gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada burnundan büyük kıl koparmak yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada burnundan kıl kopardığını görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına rivayet eder.

Rüyada burnunun içinde kıl görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına işarettir.

Rüyada burnundan kıl yolmak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada burnun üstünden kıl çekmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada burnundan kıl çıkarmak kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada burnunda beyaz kıl görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments