Rüyada burnu delik görmek

Rüyada burnu delik görmek fedakârlıklar yapacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, karlı işler alacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada burnu delik gördüyseniz:

  • İçgüdülerinizin sesini dinleyin.

Rüyada burnu delik görmek rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine delalet etmektedir.

Rüyada burnunu delik görmek her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada göbek deliğinden iltihap aktığını görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, huzurlu bir insan olacağına yorulur.

Rüyada kulağı delik görmek elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, bol kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada altı delik ayakkabı görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına alamet eder.

Rüyada burunda delik görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında delik görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada delikten fare çıktığını görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments