Rüyada bulgur pilavı görmek

Rüyada bulgur pilavı görmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, bazı kişiler tarafından çok kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada bulgur pilavı gördüyseniz:

  • Haraketlerinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada bulgur pilavı yaptığını görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, başarısının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulgur pilav yemek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, emellere ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada bulgur pilavı yediğini görmek pek çok olumlu gelişmelere, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada bulgur pilavı yemek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına yorulur.

Rüyada bulgur ve pirinç pilavı görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil mercimekli bulgur pilavı görmek musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine delalettir.

Rüyada bulgur pilavı pişirdiğini görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, kendisine ev alacağına delalet eder.

Rüyada bulgur pilavı yemek görmek sevinç ve mutluluğa, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments