Rüyada altın dağıtmak

Rüyada altın dağıtmak iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, işlerin büyüyeceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, sıkıntılar son bulacağına işaret eder.

Rüyada altın dağıtmak gördüyseniz:

  • Olumlu eleştirileriniz, yakın çevrenizden takdir görmenizi sağlayacak.

Rüyada altın bilezik dağıtmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada altın bulup dağıtmak çok büyük kötülemeler yapılacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada altın yüzük dağıtmak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işaret eder.

Rüyada altın dağıtmak şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına işaret eder.

Rüyada çeyrek altın dağıtmak kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada altın para dağıtmak özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin eşyalarını dağıtmak yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada cenaze yemeği dağıtmak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, ileri gideceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments