Rüyada buğday kellesi görmek

Rüyada buğday kellesi görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, işlerin sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday kellesi gördüyseniz:

  • Evliyseniz ailenizde oluşabilecek tatsızlıkların üstesinden gelebilirsiniz.

Rüyada buğday kellesi görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada kelle çorbası görmek alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada çiğ kelle paça görmek mutlu günler göreceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalet eder.

Rüyada kuzu kellesi almak kazancın günden güne artacağına, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada keçi kellesi temizlemek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada büyükbaş hayvan kellesi görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, afiyette giden düzeninden olacağına tabir olunur.

Rüyada hayvan kellesi yemek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada kuzu kellesi yemek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments