Rüyada buğday bulmak

Rüyada buğday bulmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada buğday bulmak gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz biri size ihanet edebilir.

Rüyada buğday bulmak yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına delalet eder.

Rüyada buğday satın almak hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, esenlik içinde olacağına alamet eder.

Rüyada buğday saman görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına işarettir.

Rüyada buğday yıkamak yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, maddi gücünü yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada buğday başağı görmek hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada buğday pişirmek üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada buğday tarlasını sulamak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada buğday tarlasında yürüdüğünü görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments