Rüyada bozuk para düşürmek

Rüyada bozuk para düşürmek hayatının tamamen altüst olacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, mal mülk sahibi olunacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, ailesini utandırmayacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk para düşürmek gördüyseniz:

  • Yeniliklere uymakta zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada tuvalete bozuk para düşürmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, çok kötü hissedileceğine alamet eder.

Rüyada bozuk para düşürmek hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına inanılır.

Rüyada bozuk para düşürdüğünü görmek büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına rivayet eder.

Rüyada bozuk para dağıtmak girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine delalet eder.

Rüyada denizde bozuk para bulmak dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kadından bozuk para almak gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada parlak bozuk para görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada sürekli bozuk para görmek hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments