Rüyada boynuzlu ata binmek

Rüyada boynuzlu ata binmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, büyük bir gelir toplayacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, makamının yükseleceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, büyük bir sorun oluşacağına işaret eder.

Rüyada boynuzlu ata binmek gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan ya da iş birliği yaptığınız kişilerden yardım alabilirsiniz.

Rüyada tek boynuzlu ata binmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada boynuzlu ata binmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine delalet eder.

Rüyada kara ata binmek yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına delalet eder.

Rüyada ata binmek ve atla konuşmak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada büyük beyaz ata binmek işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına işaret eder.

Rüyada dört nala ata binmek dileklerin sorunsuzca yerine geleceği, yaşamının tazeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşla ata binmek ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hızlı ata binmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments