Rüyada botla gezmek

Rüyada botla gezmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, bunalıma düşeceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına inanılır.

Rüyada botla gezmek gördüyseniz:

  • Belli düzenlemeler, işler veya planlar konusunda bazı itirazlarınız olsa da, şu an için durmanızda fayda var.

Rüyada botla gezmek kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada denizde botla gezmek hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı bot çizme görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine yorulur.

Rüyada bota binmek hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişme bot görmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bot giydiğini görmek eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine rivayet eder.

Rüyada yeni bir bot almak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, yeniden bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada hediye bot almak büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments