Rüyada boncuk takı görmek

Rüyada boncuk takı görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, hatalı yollara sapılacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına delalet etmektedir.

Rüyada boncuk takı gördüyseniz:

  • Gelir kaynaklarınızda tıkanıklıklar olabilir.

Rüyada boncuktan takılar görmek rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına delalettir.

Rüyada boncuklu takılar görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Rüyada takı boncuk görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada boncuklu takı görmek bunalacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına alamet eder.

Rüyada boncuk takı görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, malının ve parasının çoğalacağına delalettir.

Rüyada mavi takı takmak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Rüyada takı altın görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişan yüzüğü takıp çıkarmak çok güzel olaylar yaşanacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments