Rüyada bol balık görmek

Rüyada bol balık görmek bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bol balık gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmek için az çok hesaplanabilir riskler alabilirsiniz.

Rüyada bol balık tutmak rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, mevki kaybına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bol bol balık görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bolca balık tutmak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Rüyada bolca balık görmek daha rahat şekilde tüketim yapacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bol balık görmek şansının kendisinden yana olacağına, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine delalettir.

Rüyada denizde bol balık görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bol elbise giydiğini görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada beyaz bol elbise giymek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments