Rüyada boklu bez görmek

Rüyada boklu bez görmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, günahlarından tövbe etmeye, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına alamet eder.

Rüyada boklu bez gördüyseniz:

  • Evinizde bazı istenmeyen misafirleriniz olabilir.

Rüyada boklu bez görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına delalet eder.

Rüyada boklu bez yıkamak geçim sorunuyla karşılaşacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada boklu bebek bezi görmek büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek bezi almak çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine inanılır.

Rüyada bebek bezi değiştirdiğini görmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaput bezi görmek ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada beyaz sargı bezi görmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bez bağlamak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments