Rüyada boğazında delik görmek

Rüyada boğazında delik görmek yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren rüya sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, terfi alacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işaret eder.

Rüyada boğazında delik gördüyseniz:

  • Rahatlatıcı aktivitelerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada boğazını delik görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, kişinin şifaya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada boğazda delik görmek çok yorulacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğazının delik olduğunu görmek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada boğazında delik görmek esenliğe kavuşacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sırtında delik görmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, itibar kazanacağına yorulur.

Rüyada delik kaşık görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine işaret eder.

Rüyada soba deliği görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, ettikleri duanın kabul olacağına delalettir.

Rüyada yılanı deliğinden çıkarmak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sağlığının yerinde olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments