Rüyada bodrum katına inmek

Rüyada bodrum katına inmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına alamet eder.

Rüyada bodrum katına inmek gördüyseniz:

  • Hertür aksilik olabilir.

Rüyada bodrum katına inmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine inanılır.

Rüyada bodrum katı görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine işaret eder.

Rüyada bodrum kata inmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine yorulur.

Rüyada bodruma inmek yapılan hataların telafi edileceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin bodrumunu görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada bodrum katta oturmak sebep olacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine işarettir.

Rüyada bodruma gitmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına inanılır.

Rüyada bodrum ev görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mehmet gazi aras

Ryada bodrum katındaki evime indım evin hemen dibindeki dere geçiyor du ve loğar taştı biraz sonra kendi açıldı bodruma su girdi ama eve hiç zarar vermedi