Rüyada bıyıklarını yolmak

Rüyada bıyıklarını yolmak yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada bıyıklarını yolmak gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya meslektaşlarınız size yardım edebilirler.

Rüyada bıyığını yolmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine işarettir.

Rüyada bıyıklarını yolmak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, çok güzel olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bıyık yolmak kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendinde bıyık görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına delalettir.

Rüyada kocasını bıyıklı görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada makasla bıyık kesmek rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada bıyık sakal kesmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, dualarının karşılığını göreceğine delalet eder.

Rüyada uzamış bıyık görmek çalışmaları kötüleyeceğine, aşının da çoğalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments