Rüyada biriyle namaz kılmak

Rüyada biriyle namaz kılmak emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle namaz kılmak gördüyseniz:

  • Sosyal faaliyetlerde son derece başarılı olabilirsiniz.

Rüyada namaz kılmak ve bitirmek zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına delalettir.

Rüyada bir arkadaşının namaz kıldığını görmek ev sahibi olacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadının namaz kıldığını görmek sıkıntılı günler yaşayacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada evinde başkasının namaz kıldığını görmek işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, yardım edeceğine inanılır.

Rüyada cuma namazı sünneti kılmak hayırlı bir eşe, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada kapı önünde namaz kılmak çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına işaret eder.

Rüyada akşam namazını yanlış kılmak bir şeyden zarar görmeye, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına delalettir.

Rüyada bebeğin namaz kıldığını görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments