Rüyada birinin yüzünü çizmek

Rüyada birinin yüzünü çizmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzünü çizmek gördüyseniz:

  • İşleri halletme biçiminizde değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada yüz resmi çizmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada birinin yüzünü çizmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Rüyada yüzünü çizmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada insan yüzü çizmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüz çizmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara işaret etmektedir.

Rüyada harita çizmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada bir şeyler çizmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek resmi çizmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments