Rüyada birinin yeni eve taşındığını görmek

Rüyada birinin yeni eve taşındığını görmek heveslerinin de azalacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, canının ve malının garantide olacağına, daima ona hürmet göstereceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin yeni eve taşındığını gördüyseniz:

  • Olayları etraflıca bir kez daha düşünüp ertelemek isteyebilirsiniz.

Rüyada yeni büyük eve taşınmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına inanılır.

Rüyada yeni bir eve taşındığını görmek kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, neşesini kaçıracağına yorulur.

Rüyada yeni ev almak ve taşınmak bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski evden yeni eve taşınmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeni ev taşınmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni evden eski eve taşınmak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bi eve taşınmak dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının yeni eve taşındığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments