Rüyada yeni bir eve taşındığını görmek

Rüyada yeni bir eve taşındığını görmek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, kırılan kalplerin barışacağına, eğlenceli günler geçireceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine inanılır.

Rüyada yeni bir eve taşındığını gördüyseniz:

  • Zıt fikirli kişilerden uzak durun.

Rüyada eski evden yeni eve taşınmak iyi halini yitireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının yeni eve taşındığını görmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni ev alıp taşınmak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yeni evden eski eve taşınmak yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni ev almak ve taşınmak birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin yeni eve taşındığını görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine rivayet eder.

Rüyada yeni güzel eve taşınmak hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni eve taşındığını görmek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments