Rüyada birinin yangından kurtulduğunu görmek

Rüyada birinin yangından kurtulduğunu görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, hem de zengin biri olacağına, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin yangından kurtulduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle ilgili haberler karşısında düşüncelerinizde değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada yangından kurtulmak zenginliği bulacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin yangından kurtulduğunu görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, düşman malından yemeye işaret etmektedir.

Rüyada yangından kaçıp kurtulmak yardımın alınacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Rüyada bir evde yangın çıktığını görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla yangın çıkarmak yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, iş öğreneceğine alamet eder.

Rüyada yangın ortasında kalmak bir süre daha sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde yangın çıktığını görmek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, onlara galip geleceğine inanılır.

Rüyada yangının içinde olmak kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, rüyayı gören kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments