Rüyada alında yara görmek

Rüyada alında yara görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, sırların ortaya çıkmasına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, geniş rızık elde edeceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, ticaretinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada alında yara gördüyseniz:

  • Çizgiyi aşan kişileri durdurmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada alında yara görmek sorunların ve sıkıntıların artacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada omzuna alınmak aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada görevden alınmak başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına işarettir.

Rüyada esir alınmak kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine rivayet eder.

Rüyada alında büyük sivilce görmek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine delalettir.

Rüyada alında çizgi görmek büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada rehin alınmak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, rızkın kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada alından vurulmak gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments