Rüyada birinin sizi öldürdüğünü görmek

Rüyada birinin sizi öldürdüğünü görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, iflasın eşiğine geleceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sizi öldürdüğünü gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada birinin sizi öldüğünü görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sizi öldürdüğünü görmek büyük fırsatlar elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin sizi öldürmeye çalıştığını görmek işlerin günden güne kötüleşeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada babanızın sizi dövdüğünü görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalet eder.

Rüyada babanızın size kızdığını görmek ölümcül hastalıklara işaret, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine inanılır.

Rüyada kocanızın sizi aldattığını görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına delalet eder.

Rüyada birinin sizden kaçtığını görmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin size küstüğünü görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments