Rüyada birinin kolunda bilezik görmek

Rüyada birinin kolunda bilezik görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, yardımın alınacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine inanılır.

Rüyada birinin kolunda bilezik gördüyseniz:

  • Biraz iniş çıkışlı bir seyir izlese de, belli plan, proje ya da hedeflerinizden sapmamalı ya da vazgeçmemelisiniz.

Rüyada altın bilezik başkasının kolunda görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada koluma bilezik takmak bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine inanılır.

Rüyada erkeğin kolunda bilezik görmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kollarında bilezik görmek gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kolunda altın bilezik görmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada arkadaşın kolunda bilezik görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada koluna altın bilezik takmak kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin kolunda bilezik görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments