Rüyada akvaryumdan balık yakalamak

Rüyada akvaryumdan balık yakalamak mutluluk dolu günler yaşanacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, daha güzelleşeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, haklılığının anlaşılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına delalettir.

Rüyada akvaryumdan balık yakalamak gördüyseniz:

  • Zaman kaybediyorsunuz.

Rüyada akvaryumdan balık yakalamak çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına rivayet eder.

Rüyada akvaryum balığı yakalamak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada akvaryum yavru balık görmek bir araya geleceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına alamet eder.

Rüyada denizde akvaryum balığı görmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına delalet eder.

Rüyada akvaryumda yüzen balık görmek işe ve aşa kavuşacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine delalettir.

Rüyada akvaryumdan balık tutmak rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine alamet eder.

Rüyada akvaryuma balık koymak büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine yorulur.

Rüyada akvaryum balıkları görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments