Rüyada birinin başında kuruan okumak

Rüyada birinin başında kuruan okumak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, elindeki imkanların artacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada birinin başında kuruan okumak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan beklediğiniz destek gelmeyebilir veya bazı kişilerin ekonomik konuları konuşmak dahi istememeleri ya da tam hesap geldiğinde prostatı tutan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada mezar başında kuruan okumak işlerden hayır gelmeyeceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün başında kuruan okumak prestij kaybı yaşanacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada mezarın başında kuruan okumak işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, gönül sızılarının dineceğine alamet eder.

Rüyada birinin başında kuruan okumak yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kabir başında kuruan okumak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, düzeninin sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada cünüp kuruan okumak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, zorlukları aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ezberden kuruan okumak kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine inanılır.

Rüyada hastaya kuruan okumak mutlu olacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments