Rüyada akvaryumda balık öldüğünü görmek

Rüyada akvaryumda balık öldüğünü görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, rahat nedir öğreneceğine, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına delalet eder.

Rüyada akvaryumda balık öldüğünü gördüyseniz:

  • Aşırı ısrarcı bir yapıdasınız.

Rüyada akvaryumdaki balığın öldüğünü görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada akvaryumda balık öldüğünü görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada akvaryum balığının öldüğünü görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine tabir olunur.

Rüyada akvaryumdaki balıkların öldüğünü görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada akvaryum balıklarının öldüğünü görmek rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına yorulur.

Rüyada beyaz akvaryum balığı görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölü akvaryum balık görmek iş projelerinin gerçek olacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine rivayet eder.

Rüyada balık dolu akvaryum görmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
16 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
n n

rüyamda küçük küçük 10-15 tane akvaryum balığımız( balıklar benim değil ağabeyimindi aslında ama evde ilgileniyorduk) vardı sonra bi anda dokudum ve filtreye bi şey oldu ama aslında anormal hiçbir şey yapmamıştım akvaryumun bütün suyu çekilmeye başladı akvaryumdan balıkları ayırmaya kurtarmaya çalıştım 3 ayrı yere koydum balıkları iki kapta yine su çekildi bir şekilde balıklar öldü bir kaptaki balıklar yaşamaya devam etti çok üzüldüm sonrasında ağlamaya başladım

Zeynep

Rüyamda akvaryumda bir sürü japon balığı vardı hepsi küçük küçüktü

Nihal

Rüyamda akvaryumda iki adet turuncu balık var yanlislikla akvaryuma carpiyorum içindeki balıklardan ikiside dışarı fırlıyor.bir tanesi çarptığı yerden aynı hızla geri akvaryuma girip kendini kurtariyor diğeri ise olduğu yerde ölüyor

Sezin

Rüyamda akvaryum balıgımı görüyorum. Yalnız balık, büyük yenilebilen balık olmuş.kuyrugunun koptuğunu görüyorum, ablam öleceğini söylüyor. Sonrasında da ölüyor ve ablam eline alıp balığı uzaklaştırıyor.

sevgi

selamun aleykum
ruyamda ici dolu akvaryumun birden taşip baliklarin yere dokulmesini gordum ama her taraf su ve balikk kurekle yerden toplamaya calisiuorum ölmemis sag kalan baliklari ama cogu ölmüs cok merwk ettim ruyamin anlamiini

Bengü

Rüyamda fanus içinde bir sürü süs balığı gördüm sularını değiştirmeye çalıştım ancak bir tanesi ölmüş ve kopmuştu çok zor zamanlar geçiriyorum bu günlerde merak ettim anlamını

Selin yılmaz

Rüyamda balkonda akvaryum vardı akvaryumun kenarındaki cam yoktu sular yere akmıştı diğer balıklar su olmadığı halde yüzüyorlardı bir tanesi sarı balıktı yatıyodu öldüğünü sandım ama canlandı o da su olmadığı halde yüzüyodu

Ayşe Rabia

Rüyamda akvaryumda balık alıyoruz arkadaşlarımla ama balık yenilebilecek bir balık. Sonra yavrulamaya başlıyor ama biz kapağını kapatıyoruz biraz fazla kapatmış olacağız ki kapağını açtığımızda hepsi ölmüş yerde ve aynı zamanda pişmiş gözüküyorlar. Biz de çok şaşırıyoruz. Neden böyle oldu diye düşünüyoruz.