Rüyada birini merak etmek

Rüyada birini merak etmek işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına işarettir.

Rüyada birini merak etmek gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlere kulak tıkayan ya da duyduklarını diğerlerine aktarma konusunda isteksiz olan veya cesaret edemeyen kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada birini merak etmek şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına işarettir.

Rüyada merak edileni görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına işarettir.

Rüyada merak edilmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Rüyada merak ettiğini görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına delalet eder.

Rüyada merak etmek epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına yorulur.

Rüyada merak ettiğin şeyi görmek çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments