Rüyada birini kurtarmak için suya atlamak

Rüyada birini kurtarmak için suya atlamak çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, imkânların çok daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini kurtarmak için suya atlamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşlıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Rüyada birini kurtarmak için suya atlamak kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine yorulur.

Rüyada birini kurtarmak için denize atlamak hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada suya düşen birini kurtarmak onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya atlayıp birini kurtarmak beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine işarettir.

Rüyada suya düşmüş birini kurtarmak hem ruhsal hem de parasal anlamda rahat edeceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, böyle işlere kalkışacağına işarettir.

Rüyada suyun içinden birini kurtarmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments