Rüyada akşam yağmur yağdığını görmek

Rüyada akşam yağmur yağdığını görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine yorulur.

Rüyada akşam yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamakta fayda var.

Rüyada akşam yağmur yağdığını görmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına tabir olunur.

Rüyada akşam kar yağdığını görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, yapılan bir hatanın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akşam deniz görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada akşam mezar görmek beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine delalet eder.

Rüyada akşam dışarıda olmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada abdest alıp akşam namazı kılmak sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada akşam okula gitmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada akşam denizi görmek mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments