Rüyada birini görüp ağlamak

Rüyada birini görüp ağlamak geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini görüp ağlamak gördüyseniz:

  • Sevmediğiniz kimselere karşı büyük bir üstünlük sağlayabilirsiniz.

Rüyada deprem görüp ağlamak ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin birinin öldüğünü görüp ağlamak huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Rüyada gelin görüp ağlamak uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada gelinlik görüp ağlamak yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının öldüğünü görüp ağlamak çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olduğunu görüp ağlamak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yeni bir eve taşınacağına inanılır.

Rüyada ölüyü görüp ağlamak kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşini görüp ağlamak gereken sabrı göstereceğine, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments