Rüyada akşam namaz kıldığını görmek

Rüyada akşam namaz kıldığını görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada akşam namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Şansınız sürekli olmayabilir.

Rüyada akşam namazı kıldırmak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine alamet eder.

Rüyada abdest alıp akşam namazı kılmak başarı ve zenginlik getireceğine, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine alamet etmektedir.

Rüyada kabede akşam namazı kılmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada akşam namazını kıldığını görmek rahat erileceğine, ağız tadı ile yaşamanın formülünü bulacağına delalettir.

Rüyada akşam namazı kılmak başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada akşam namazını yanlış kılmak olmayı hedeflediği makama da oturacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına delalet eder.

Rüyada akşam namazının farzını kılmak neşesinin yerine geleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada akşam namazını cemaatle kılmak bilge ve alim kimse haline geleceğine, sevinileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments