Rüyada birini delirdiğini görmek

Rüyada birini delirdiğini görmek olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, rahatlığa erileceğine, kötüyse düzeleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini delirdiğini gördüyseniz:

  • Hayatınızı renklendirmek veya biraz heyecan katmak isteyebilirsiniz.

Rüyada aileden birinin delirdiğini görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada oğlunun delirdiğini görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölen birinin delirdiğini görmek ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bir arkadaşının delirdiğini görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, istenilen bir birliktelikten sonra yapılacak mutlu bir evlilik yapacağına delalet eder.

Rüyada annesini delirdiğini görmek eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada tanıdığı birinin delirdiğini görmek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada annemin delirdiğini görmek insanların takdirini kazanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine delalet eder.

Rüyada komşunun delirdiğini görmek maddi konuda zayıflayacağına, huzurunun yerine gelmesi için de ihtiyacı olan tüm çarelerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments