Rüyada oğlunun delirdiğini görmek

Rüyada oğlunun delirdiğini görmek zor bir döneme gireceğine, güzel bir hayat geçireceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine işarettir.

Rüyada oğlunun delirdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulardaki bağlılığınızı ya da verilmiş sözlerinizin geçerliliğini sorgulayabilirler.

Rüyada oğlunun delirdiğini görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, büyük başarılara kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasının delirdiğini görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına işarettir.

Rüyada ablasının delirdiğini görmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına delalettir.

Rüyada kardeşinin delirdiğini görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin delirdiğini görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına alamet eder.

Rüyada yakınının delirdiğini görmek ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada bir tanıdığının delirdiğini görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yakının delirdiğini görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments