Rüyada birini boğup öldürmek

Rüyada birini boğup öldürmek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini boğup öldürmek gördüyseniz:

  • İlerlediğiniz yönün farkındasınız.

Rüyada boğulmak ölmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada annesinin boğularak öldüğünü görmek problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada annenin boğularak öldüğünü görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, ondan şifa göreceğine alamet eder.

Rüyada kardeşinin boğularak öldüğünü görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada yakınının boğularak öldüğünü görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzda boğularak ölmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda boğularak ölmek sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kazancın her daim artacağına yorulur.

Rüyada birinin boğulup öldüğünü görmek sevinçli haberler geleceğine, haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments