Rüyada birine kolye hediye etmek

Rüyada birine kolye hediye etmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, durgunlaşacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine kolye hediye etmek gördüyseniz:

  • Sonradan pişman olacağınız şeyler söylemeden veya yapmadan önce söylenenlere kulak vermelisiniz.

Rüyada yeşil kolye hediye almak üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pırlanta kolye hediye almak nankörlük ve vefasızlık göreceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolye hediye aldığını görmek elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine işaret eder.

Rüyada altın kolye hediye edildiğini görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, sohbetinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada altın kolye hediye vermek bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolye hediye almak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada boncuk kolye hediye almak sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden hediye kolye almak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments